CELU NOĆ PROVEO BUDAN ZBOG SINA! Evo kako Sloba Radanović provodi vreme kada ne nastupa, Jelena se oglasila i sve otkrila
Foto: Printscreen

Jelena je sada uslikala Slobu i pokazala kako on izgleda nakon što je celu noć čuvao bebu. Radanović ne krije da je predan porodici, te svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Jelenom i njenim sinovima iz prvog braka, ali je sva pažnja usmerena trenutno usmerena na najmlađeg člana, sina Damjana.

Ponosna mama veoma je aktivna na društvenim mrežama, te neretko objavljuje fotografije iz porodičnog doma, sinove, ali i pevača koji se ne odvaja od naslednika.

Iako oboje ističu da uživaju u roditeljstvu, Jelena je poslednjom objavom, kojom je nasmejala svoje pratioce, pokazala da Slobi ipak nije toliko lako kako se čini.

- Vidi se ko je noćas čuvao bebu - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj se vidi i ona, ali je za razliku od njega odmorna i sveža.

Nema sumnje da iza pevača stoji duga noć, ali se po njegovom osmehu može zaključiti da mu ništa ne pada teško kada je u pitanju njegov naslednik.

JEDITE OVO I SMRŠAĆETE PET KILOGRAMA ZA DVE NEDELJE! Saša Popović otkrio tajni recept uz pomoću kojeg gubi na kilaži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading