SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK BEBE Anđelka Prpić pokazala kako je uredila sobu za prinovu, za krevetac je izdvojila ovu sumu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Polako ali sigurno bliži se dan kada će Anđelka Prpić po drugi put postati majka, a sada se na Instagramu pohvalila kako je opremila sobu za bebu.

Lepa glumica je svojim pratiocima pokazala krevetac za bebu, koji je dobila kao kompenzacije zbog saradnje sa jednom radnjom specijalizovanom za najmlađe.

Kako se može videti u video objavi krevetac koji je poručila za svoju bebu košta nešto više od 30.000 dinara, sa dušekom.

Iako je, čini se, krevetac nežno plave boje još uvek nije jasno da li Anđelka čeka dečka, ili je ipak devojčica u pitanju. Kako izgleda njena spavaća soba, u kojoj će u početku biti i beba pogledajte u nastavku teksta:

Podsetimo, glumica je sa svojim izabranikom Markom izdvojila oko 3.000 evra za naslednikovu sobu.

- Glumica i njen partner su manje-više završili opremanje dečje sobe. U početku će beba biti sa njima u bračnoj sobi, a svakako je i kutak za bebu završen. Morali su da plate određene radove, dok je za opremu za bebe, kolica i sve što ide uz to ugovorila kompenzaciju na Instagramu. Svi se u porodici raduju dolasku novog člana, pa će se i proslaviti kako dolikuje - rekao je izvor za "Kurir".

BRUTALNA Tea Tairović pokidala novim spotovima, a u jednom izgleda kao Anđelina Džoli, sve puca od provokacije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading