Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Alo

Aleksandra Mladenović od kada se pojavila na estradnoj sceni nije imala prevelike promene u izgledu, a sada se odlučila na korak koji je sve iznenadio.

Naime, pevačica voli da eksperimentiše sa kosom u čemu joj podršku pruža njen prijatelj i saradnik Stevan koji joj „radi o glavi“, koji je jednom prilikom ispičao kako je Aleksandra jako tvrdoglava, ali da nakon mnogo godina druženja uspevaju da nađu kompromise.

Iako ne znamo ko je zaslužan za njenu novu frizuru, ona se pohvalila crnom kosom sa šiškama i loknama koje podsećaju na one frizure iz 2000-ih koju je odlično ponela.

Da li je u pitanju kratkotrajana promena u pitanju perike i trajana, ostaje da saznamo, a sudeći po komentarima publike koji je hvala ukoliko je trajna nosi je kao svetska zvezda.

Podsećamo, pre nekoliko godina Mladenovićeva je imala oscilacije sa kilažom, međutim sada izgleda bolje nego ikad, a u jednom inetrvjuu za naš portal otkrila je u čemu je tajana i kako je uspela da se vrati na staru liniju.

– Odrekla sam se noćnog života mimo nastupa, izbegavam da izlazim i treniram redovno, ustajem rano i verovatno je to uticalo– iskrena je pevačica.

"JA SAM ALKOHOLIČARKA" Slađa Alegro priznala svoj porok, svi ostali zatečeni, ovo niko nije očekivao od nje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading