TRAJKOVIĆI IMALI 500 ZVANICA Đanijev sin se opario za svadbu, od iznosa iz koverata zavrteće vam se u glavi!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sin Radiše Trajkovića Đanija Marko i njegova supruga Minja zaradili su 150.000 evra na svadbi! Folkerov naslednik i njegova izabranica imali su 500 zvanica na veselju, a svi redom su im poklonili koverte.

Par se venčao juče u Hramu Svetog Save, a zatim je to proslavio u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Pevač, koji je bio na svadbi Đanijevog sina, otkriva je koliko je zapravo novca njegove kolege nose na svadbe.

- Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200 - priča pevač koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov naslednik zaradio mnogo novca.

- Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji.

On kaže da je svadba bila veoma vesela i da su svi redom kitili i muzičare:

- Kad je reč o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 evra za svaku pesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument.

Naš sagovornik otkriva i ko je od Đanijevih kolega latio mikrofona: Marko i Minja su odigrali prvi svadbeni ples uz Adila Maksutovića, koji im je otpevao svoj hit "Moje si nebo". Sjajnu atmosferu napravila je i Zorica Brunclik! Ona je pevala, dok je njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su ih častili sa po 100 evra.

PALA VERIDBA Nakon što je stavio tačku na prvi brak, Kubura podelio najleše vesti, čestitke pljušte! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading