"GDE SI BIO TOLIKO GODINA?" Emotivne reči ćerke Ruške Jakić uzdrmale su javnost, otac ih je napustio, a evo kako ona danas izgleda
Foto: Alo!

Voditeljka Ruška Jakić je ćerku Anu Nadeždić dobila u prvom braku, a iako se sa mužem rastala kada je Ana imala samo tri meseca, Ruška se celog života trudila da naslednici pruži sve što poželi i zaslužuje.

Ana je odrasla odrastala uz svoju majku, obrazovala se, a kada je došlo vreme za studije, otputovala je u Italiju, gde je danas uspešan lajf kouč. Iako ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri meseca, ćerka Ruške Jakić vezala se za voditeljkinog drugog supruga - muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamenio očinsku figuru, kako navodi "Story.

-Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je Ana jednom prilikom za medije.

Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

-Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo “gde si bio toliko godina...?" - rekla je ona svojevremeno.

BANE ČOLAK IZNENADIO OBJAVOM NA INSTAGRAMU Obratio se svojoj izabranici, pa poručio: "Možda ne zna da kuva, ali.."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading