MAJA NIKOLIĆ NEMA OD BOLA Pevačica slomljena zbog kolege, obratila se emotivnim rečima: Svet je ostao prazan bez tebe, pevaćemo tvoje pesme!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pre četiri godine napustio nas je legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, a svi koji su ga poznavali i danas evociraju uspomene na njega. Pevajući njegove pesme kroz koje živi i danas, ali i prisećajuć se brojnih anegdota i stvari koje je učinio za mnoge.

Koliko nedostaje sceni i publici, toliko nedostaje i kolegama koje uvek sa osmehom, ali i setom u glasu govore o njemu, a prijateljstva i druženja sa Šabanom prisetila se i Maja Nikolić.

Naime, pevačica je emotivnom porukom i zajedničko fotografijom sa legendom narodne muzike dotakla srca mnogih.

-Legende nikad ne umiru! Na svakom svom nastupu otpevam bar jednu pesmu u Šabanovu čast i tako će biti zauvek! Hvala ti dragi moj Šabane za sve što si me naučio, za sve tople reči, za strpljenje i ljubav koju si meni i svima nesebično davao. Hvala ti za sve koncerte i turneje po Americi, Nemačkoj, Austriji i svuda gde smo bili a gde si brinuo o meni i bio uvek džentlmen da se ja osećam sigurno, dostojanstveno i ispoštovano od svih! Takvih muškaraca skoro da više i nema- napisala je Maja, a potom emotivni rečima mnoge i rasplakala:

-Svet je ostao prazan bez tebe ali tvoje pesme prizivaju tvoju energiju i neprestano si u mom i u našim srcima. Mnogo te volim i znam da osećaš moje molitve upućene tebi dušo dobra moja. Odmori se, a mi svi ostali ćemo da pevamo tvoje hitove i da pričamo o tebi, jer takav čovek i takav glas ne može da umre. Čast mi je što si bio moj prijatelj. Legendo i kralju, fališ mi mnogo.

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

ZORICA SE OPARILA NA SVADBI ĐANIJEVOG SINA Pevačica rekorderka bakšiša, zbog njenog hita svatovi su bili u totalnom transu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading