SLAVLJE U DOMU PEVAČICE! Dragica Zlatić nikad srećnija i lepša, a atmosferu joj je posebno upotpunio baš on
Foto: Alo/Printscreen/Instagram

Ako neko voli slavlja i iznenađenja to je sigurno Dragica Zlatić, a upravo zbog toga njeni prijatelji i porodica potrudili su se da pevačicin rođendan protekne kako dolikuje.

Naravno, kao neko ko uživa u lepoj dekoraciji i detaljima, pevačica se potrudila da u svom domu priredi trpezu iz snova, a društvo joj je pravio, ko drugi, nego njen kućni ljubimac.

-Pa zar ste mislili da može da prođe bez gospođe?! - našalila se Dragica pozirajući sa svojom mačkom od koje se ne odvaja.

Krofne, svećice, raznovrsne šarene torte i baloni samo su deo rođendanske dekoracije koja ostavlja bez daha. Ipak, to nije sve čime se Dragica pohvalila na društvenim mrežama

Najveće iznenađenje usledilo je od njene sestre koja je iz rodnog Čačka poslala pevačicine omiljene domaće kiflice i tortu koju obožava.

I kolege su se potrudile da divan dan Zlatićevoj bude zaista poseban te su joj uputile niz lepih želja, a posebnu pažnju privukla je poruka prijateljice Aleksandre Mladenović.

-Ružo moja, srećan ti rođendan. Sve želje da ti se ispune i da si mi zauvek srećna (ostale želje sam ti poslala)! Volim te – glasi Aleksandrina čestitka koja je potpuno raznežila slavljenicu.

Međutim, ni tu nije bio kraj iznenađenjima. Pravo slavlje usledilo je u jednom popularnom restoranu, uz tortu, rođendansku pesmu i prskalice, zbog čega Dragica nije skidala osmeh sa lica.

ISPOVEST NAŠEG PEVAČA NAKON DUGOGODIŠNJE MEDIJSKE PAUZE Progovorio o karijeri, razvodu, pa se osvrnuo na brak sa 25 godina mlađom devojkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading