PEVAČICA SLUŽILA VOJSKU, A NJEN DEČKO NIJE Zgodnu Izraelku sa Evrovizije zaveo je glumac, evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Noa Kirel, atraktivna predstavnica Izraela na Pesmi Evrovizije, osvojila je treće mesto na muzičkom takmičenju. Noa je oduševila televizijsku publiku, a društvene mreže su se nakon njenog nastupa na kojem je pravila špagu u kožnim gaćama, usijale.

Noa je, kada je postala punoletna, služila vojni rok u Izraelu, sada je otkriveno da njen partner, maneken Tomer Hakohen nije. On je u jednom intervjuu otkrio da boluje od Kronove bolesti, i da je odbijen za regularno služenje vojnog roka.

Bavi se manekenstvom od 20 godine, od nedavno glumi i u jednoj izraelskoj dečijoj seriji, i pratio je devojku na Pesmi Evrovizije. Nakon proglašenja pobednika, prvi je potrčao da čestita devojci.

Podsetimo, Noa Kirel je u svojoj rodnoj zemlji služila vojni rok kada je napunila 18 godina. Već tada je harala muzičkom scenom, a potom je dobila poziv. Zbog činjenice da služi rok, nije smela da daje izjave i slika se "kako god želi", a jedan intervju je dala u pratnji majke, menadžerke i dva pripadnika vojske.

"VOLI TE TVOJA NAJPROBLEMATIČNIJA ĆERKA" Nataša Bekvalac objavila porodični snimak, pa se obratila majci emotivnim rečima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading