PRESVLAČILA JE SLOBINOG OCA KAD JE BIO NA SAMRTI! Komšinica otkrila detalje odnosa Radanovića sa novom snajkom Jelenom
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Naime, njegova prva supruga Kristina Kija Kockar nije bila u najboljim odnosima s pevačevom porodicom, a njegova majka, kao i komšije i prijatelji, progovorili su o njegovoj drugoj ženi za koju imaju samo reči hvale. Majka Slobe Radanovića presrećna je zbog njegove izabranice Jelene i smatra da bolju snaju nije mogla imati!

- Jelena mi je super, mnogo, kao da mi je ćerka. Ja ćerku rođenu nemam, ali nju smatram kao ćerku. Stvarno je mnogo dobra i za mene. Volim što se vole i što su jedno za drugo. Ona je dolazila maltene pred porođaj meni injekcije da daje. Ako voliš svog muža, valjda ne treba da voliš svekrvu, ali jedno poštovanje mora da postoji - otvorila je dušu Draginja u jednoj emisiji, te istakla da joj je najviše zahvalna jer joj je podarila unuka Damjana:

-Ja sam onako, ne znam ni ja, pustila sam suzu, ukočila sam se od radosti. Čekali smo, jedva smo dočekali. Mene je bog pogledao, kažem, rizikovala sam život da rodim Slobodana i, hvala bogu, sve je krenulo kada smo dobri ljudi!

Jedino što nedostaje da sreća bude potpuna jeste to što Draginjin suprug Dušan nije dočekao da vidi Slobinog naslednika jer je preminuo poslednjeg dana 2019. godine, ali njihova komšinica tvrdi da je on miran otišao na onaj svet pošto je doživeo da njegov sin nađe pravu ženu. 

-Kada sam videla odnos Jelene i pokojnog čika Duleta... Ona nije prezala da ga presvuče kada je bio na samrti. Bila je jedna dušica i dobrica. Pokazala je koliko voli Slobu i ona ga je zaista zaslužila- otkriva Gorana, prijateljica popularnog pevača. 

"AJ SKLONI KLIP"Ivana Šopić se javno obratila Nataši Šaviji, umešala se u njen sukob sa Stefanom Karićem i jasno pokazala na čijoj je strani (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading