ŠOK FOTOGRAFIJE EVROVIZIJSKE POBEDNICE Lorin u neprepoznatljivom izdanju, niko ne može da veruje da je to ona, usijale se mreže! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Završeno veliko finale Evrovizije 2023 u Liverpulu, a tokom sinoćne večeri predstavilo se 26 zemalja, među kojima je bio i naš predstavnik, Luk Blek koji je zauzeo 24. mesto, a pobednica je predstavnica Švedske, Lorin sa osvojih 583 poena.

Lorin nije mogla da sakrije suze kada je kročila na binu i nakon pitanja novinara kako se oseća zbog toga što je druga osoba ikada koja je pobedila na Evroviziji.

Ona se obratila svima i istakla kako je ovo za nju velika čast držeći sve vreme pehar.

- Hvala vam, ovo je za sve vas, volim vas! - bila je emotivna Lorin tokom obraćanja publici i svima koji prate pomenuto takmičenje.

Inače, Lorin je karijeru počela 2004. godine u švedskoj verziji muzičkog takmičenja Idol.

Lorine Zineb Nora Talaoui je švedska pevačica i tekstopisac. Rođena je u Stokholmu od roditelja Marokanaca.

Na starim snimcima iz ovog perioda, koji su ponovo bili aktuelni tokom brojnih predviđanja na kladionicama da odnosi pobedu, čini se da Lorin "nije ista žena koju sada gledamo". 

Prvo pojavljivanje u javnosti imala je 2004. godine u Idolu, kada je završila na 4. mestu. Naredne godine snimila je singl i postala TV voditelj.

Tada je Lorin bila stidljiva i talentovana devojka kojoj je cilj bio da postane popularna. 

U zavisnosti od takmičenja i izbora pesme, menjala je stilove, pa smo mogli da je vidimo sa kratkom loknastom kosom, ali i dugom, sa kačketom u rep fazonu...

Prvi put je pokušala da ode na Evroviziju 2011. godine kada se na nacionalnom takmičenju Melodifestivalen, ali nije prošla. Tada ju je pubblika u videla u potpuno drugačijem stilu, sa šiškama.

Ipak, Lorin nije odustala pa se i narednih godina prijavljivala za ovo takmičenje. Tako je sa pesmom Euphoria 2012. godine odnela pobedu i dovela Evroviziju u Švedsku. 

AMERIČKI MEDIJI BRUJE O LUK BLEKU Digla se uzbuna zbog našeg predstavnika, porede ga sa ovom svetskom zvezdom, a komentari se samo nižu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading