ZASENILA JE SVE PEVAČICE Voditeljka Eurosonga izazvala lavinu komentara, a njena teška životna priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim:Gledala sam kako zlostavljanje moje majke
Foto: Alo/Profimedia

Nasmejana i dobro raspoložena oduševila je protekle večeri publiku, ali njen život, iako sada možda deluje lepo, nije uvek bio takav. Ališini roditelji su se razveli kada je ona imala samo četiri godine. Otac se odselio, a ona je svoj život u to vreme opisivala kao disfunkcionalan.

Ona je od osme do desete godine gledala kako njena majka prolazi kroz zlostavljanje i nasilje od strane partnera, a osećala se zbog toga bespomoćno.

 Bilo je užasno videti da se to dešava mojoj mami, a nema ništa gore kad kao dete ne možeš da zaštitiš osobu koju voliš najviše na svetu - rekla je ona, pa dodala:

- U svet idete neustrašivi kada dolazite iz okruženja punog ljubavi, podrške, bezbednog porodičnog okruženja, ali ako dolazite iz nefunkcionalne porodice u kojoj vidite agresiju, nasilje i uznemirenje, onda ćete kao dete preuzeti mnogo ta osećanja na sebe. Želim da budem sigurna da moja deca nikad ne budu izložena stvarima koje sam ja videla.

Danas je ona u skladnoj vezi sa plesačem i koreografom Azukom Ononje od 2012. godine, a u braku su od 2017. godine i imaju dve ćerke Azuru Sienu (10) i Anaju Safiju (4). Međutim, ni njoj ljubavni život nije bio uvek sjajan.

Pre Azuke, bila je udata za repera MC Harvija iz engleske grupe "So Solid Crew".

abavljali su se od 2000. godine, a venčali 2005. godine, ali su se razveli samo godinu dana kasnije zbog toga što je njen suprug imao aferu sa pop zvezdom Javine, s kojom je 2008. godine dobio i dete.

- Ja sam veoma povučena osoba i uvek pokušavam da osiguram da se ne pređe granica između onoga što je posao i onoga što je moje. Tako da je bilo teško i teško proći kroz bolne stvari kada si u očima javnosti. Ali verujem da se sve dešava sa razlogom i takođe mislim da ne bih bio osoba kakva sam danas da nisam iskusio neke od stvari koje imam - rekla je Ališa jednom prilikom, piše 24sedam.rs.

Aleša ima telo na kojjem joj mnoge koleginice zavide, a napunila je 44 godine koje ponosno nosi.

ONA JE FAVORIT NA KLADIONICAMA! Već je jednom odnela pobedu, a javnost je ponovo rapametila nastupom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading