OVO JE VIKENDICA NAŠEG POZNATOG PEVAČA Umesto majstora, kuću su renovirali on i njegova žena, a evo kako je to izgledalo (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ljuba Perućica nedavno je pazario kuću na Srebrnom jezeru koju je ovog proleća odlučio i da sredi. Počeo je od malterisanja ograde, a završio sa finim radovima u kojima mu je pomogla supruga Katarina Kolozeus.

-Kuću imam nekoliko godina, nova je, te nema puno ulaganja. Sad samo dodajemo ogradu, kapiju i radimo obalu. Da, sređujemo i fasadu da to bude sve lepo i uredno- priča Ljuba za Grand i otkriva zbog čega je pazario vikendicu baš na Srebrnom jezeru.

-Pa izbor je pao na Srebro jezero zato što sam rodom iz Požarevca, blizu je mom rodnom gradu i prelepo je- objasnio je on.

Iako mogu da plate majstore, mladi bračni par ponosan je su što su sticajem slučajnih okolnosti sve sami radili.

-Trebalo je majstor da dođe, međutim čovek nas je ispalio, nije se javljao i onda nam je pukao film i počeli smo sami i videli da možemo sve– priča i šali se da je uz Katarininu pomoć uštedeo bar 500 evra.

-Odradili smo većinu posla, ima još, ali polako, napredujemo svake nedelje sve više– hvali se novopečeni majstor koji je na društvenim mrežama podelio i nekoliko saveta za stavljanje fasade i malterisanje.

Ipak, ono na šta je najponosniji je zidanje pregrade u čemu mu je pomogla i supruga.

-Uspeli smo da izidamo zid do kraja, odokativno se vidi da ne valja (smeh), ali dobro, štiti će od pogleda. U svakom slučaju, nije to ni tako loše, može da prođe, ovo je 6 od 10. Nadam se da vetar neće da ga sruši, šalim se, biće to dobro – našalio se pevač.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading