PREDVIĐALI SU JOJ BLISTAVU KARIJERU, A ONA SE UDALA ZA TURČINA I NESTALA Pričalo se da je naša pevačica u braku sa milionerom, a istina je skroz drugačija
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Mirjana Aleksić učestvovala je u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". Publika je pamti kao devojku raskošnog talenta koja je iz kruga u krug oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Mirjana je godinama uspevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je pre pet godina jedan let promenio život iz korena. Naime, na relaciji Beograd – Istanbul upoznala je ljubav svog života, momka iz Alanje sa kojim je pre skoro godinu dana dobila devojčicu Maju.

Šuškalo se da živi u Istanbulu i da je njen suprug bogataš, međutim istina je mnogo drugačija.

- Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner - istakla je Mira i dodala:

- Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio. U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve - poručila je pevačica za "Blic".

Iako su joj mnogi predviđali da će velika zvezda Mirjana se nakon udaje više posvetila porodici, nego karijeri, iako i danas radi punom parom.

"BILO NAM JE DOSADNO" Nakon dva masakra u Srbiji Breskvica se snimala sa pištoljem, a sada je dala sramno objašnjenje za svoje postupke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading