ZA REMONT LICA DAJE 15.000 EVRA! Viki Miljković ide u Tursku kod plastičara, ovo su svi detalji
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Folk pevačica i članica žirija ,,Zvezda Granda" Violeta Viki Miljković (48) već neko vreme živi na relaciji Beograd-Istanbul jer je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom u Turskoj pokrenula biznis, a sada je rešila da boravak tamo iskoristi i da ode kod najboljih plastičara.

Kako Srpski telegraf prenosi, folkerka je odnedavno počela učestalije da posećuje salone lepote, ali pošto nije zadovoljna kratkoročnim efektima raznih tretmana, počela je da traži neko trajnije rešenje. Ona se dugo sprema da ode na totalni remont lica, a za to je spremna da iskešira 15.000 evra. 

-Dok je sa Tašketom sređivala ugovore za firmu koju su otvorili u Istanbulu,Viki je u međuvremenu išla na kosultacije za zatezanje kože kod najboljeg hirurga. Ona je dugo razmišljala kada je pravo vreme za ovakav poduhvat, a u Srbiji  nije smela da se odluči za ovakvu intervenciju iako bi prošla jeftinije. Sve će je koštati oko 15.000 evra, ali Turska je najbolja za te stvari. Gotovo sve javne ličnosti idu tamo da srede svoje lice što je Viki ohrabrilo da i ona donese tu odluku- rekao je izvor i dodao:

 -Nedavno je radila botoks čela i lica, ali sada želi totalno da zategne kožu.

"BILO JE PITANJE DA LI ĆU OSTATI SA JEDNIM BUBREGOM" Katarina Grujić progovorila o bolničkim danima i agoniji kroz koju je prošla

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading