"AKO NE ZNAŠ DA SI LJUBAVNICA, ONDA TO I NISI" Ljiljana Jevremović tvrdi da joj je Keba govorio da će se razvesti, a onda joj je napravio ćerku i nestao
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Tekstopisac Ljiljana Jevremović sa pevačem Draganom Kojićem Kebom ima ćerku Inu,a sada je progovorila o problemima koje je imala zbog provlačenja njene navodne afere sa poznatim pevačem kroz žutu štampu.

- Niko me više nije smatrao tekstopiscem, svi su me smatrali delom skandaloznih vesti. Reč ljubavnica mi je jako teško da izgovorim, jer ako ne znaš da si ljubavnica onda i nisi ljubavnica. Ako te neko slaže da se razvodi i da je u postupku razvoda onda ne možeš da budeš to - rekla je Jevremović.

- Htela sam da objavim jednu fotografiju kapije tj. životnog standarda Kebinog koji je otac mog deteta i sliku naše kapije gde živimo moja ćerka i ja tj. našeg životnog standarda. Moje dete bi trebalo po zakonu da živi istim standardom kao otac, a naše dve kapije su nebo i zemlja.  Kada bi to videli, ljudi bi sigurno rekli: "Aha, vidi ga kako je bogat, sram ga bilo, dok one žive skromno, jadne one. Onda sam rekla sеbi: "Ali vidi, ispod ove naše kapije vidi se ona druga koju smo gradili deset godina i koja ima neku istoriju. Pa odavde je iznkao cvet. I odjednom je moja mala sitna stvar, mala životna radost postala veća od one tamo raskoši- rekla je ona za Kurir.

"SAMO SARMA VALJA PODGREJANA" Jelena Gerbec se dva puta razvela od istog muža, a sada je otkrila kakav im je odnos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading