SRAMNE PROVOKACIJE ALBANACA! Pevačice na Evroviziji pokazale dvoglavog orla i razbesnele javnost
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom druge polufinalne večeri Evrovizije nastupila je Albanija, a njihova predstavnica Albina je na scenu velike glamurozne hale u Liverpulu stala sa članovima svoje porodice, a njihova numera „Duje“ se dopala publici, te su tako izglasani i obezbedili sebi sigurno mesto u finalu. 

Neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ - simbol velike Albanije. 

Po svemu sudeći nijedno dešavanje ne može da prođe bez provokacija Albanije, koja krši pravila.  I pored brojnih neprijatnosti sa prethodnih javnih dešavanja zbog isticanja simbola dvoglavog orla, ova predstavnica nije mogla da se uzdrži od provokacija, a njeno beskrupulozno ponašanje se prepričava na društvenim mrežama.

Podsetimo, i prošlogodišnja albanska predstavnica Evrovizije, Ronela Hajati je na kraju izvođenja numere, rukama pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, čime je izazvala brojne oprečne reakcije.

"ONA JE NAJSUJETNIJA OSOBA NA ESTRADI" Kristina Kovač razbesnela javnost, zbog ovog postupka su je Srbi urnisali na društvenim mrežama (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading