CECA I MILI U ŽESTOKOM SUKOBU! "Da se nosite, bre", pevačica van sebe od besa, napustila emisiju
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U novom izdanju "Zvezda Granda", koje će biti emitovano na Pinku, došlo je do nikad žešće svađe između Cece Ražnatović i Viki Miljković s jedne, i drugih članova žirija s druge strane.

Isprva je najbučnija bila Viki Miljković koja je istakla da se oseća oštećeno, jer njeni kandidati uvek dobiju manje glasova nego što ona smatra da bi trebalo.

-Glasanje je sramota. Sramota – kratko je poentirala Miljkovićeva pokazujući na kolege, a odmah se umešala Ceca koja je odbrusila Bosancu.

-Što ne bih replicirala? Šta to znači? Zašto se neki ovde povlače– pitala se Ražnatovićka, dok je Mili branio stavove Bosanca i Ane Bekute.

U jednom trenutku se situacija izmakla kontroli - Ceca se uvredila i napustila stolicu sa koje je bodrila svog kandidata.

–Da se nosite, bre! Ja sam znala da će biti ovakav ishod glasanja, znala sam da Mili neće dati glas. To je tako pokvareno, to je toliko jadno – iznervirano je vikala Ceca Ražnatović i dodala:

-Hoćeš da ućutiš? Jesam li ja govorila dok si ti lupetao gluposti? Ovo su jako ružni, maliciozni komentari i mislim da si oštećen– oštro je zaključila pevačica.

CECA SLOMILA PREDNJI ZUB Folk diva doživela nervni slom, nije mogla da dođe sebi, a evo kako se sve odigralo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading