"PSIHIČKI I FIZIČKI ME JE MALTRETIRAO" Naš tiktoker je uhapšen zbog nasilja, a sada je njegova bivša devojka obelodanila sve detalje
Foto: Printscreen/Printscreen

Popularni srpski tiktoker Marko Arsenijević, kako su pisali domaći mediji, u pritvoru je nakon što ga je devojka Nika Ilčić prijavila za nasilje.

Ovim povodom oglasila se Nika na svom Instagram profilu, te navela da je pretrpela porodično nasilje od strane svog vanbračnog partnera.

- Želim da se oglasim povodom naslova koji su izašli u javnost 9.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. pretrpela sam nasilje od strane mog tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bilo prvi put da je nadamnom vršio fizičko i psihičko nasilje. Danas, dana 11.05.2023. godine u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi sam dala izjavu u svojstvu oštećene, te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojoj porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljnjeg uznemiravanja i iznošenja detalja - počela je Nika i dodala:

- Htela bih da obavestim prijatelje, pratioce i sve koji su pokušavali da stupe u kontakt sa mnom, da iako sam potresena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam okej. Ovim putem želim da se zahvalim svima na porukama podrške i da poručim da kada budem spremna, planiram da koristim svoju platformu za podizanje svesti o psihičkom i fizičkom nasilju u porodici. Do tada se više neću oglašavati na ovu temu - rekla je Nika, pa se obratila ženama koje trpe nasilje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ilcic (@nikailcic)

 

- Molim vas, nikada nemojte da zaboravite ko ste i koliko vredite, te da ne trpite nikakav vid nasilja i da nasilje prijavite pre nego što postane kasno. Hvala jer jednom na podršci, sve vas volim. Vaša Nika - napisala je Influenserka.

UZ POMOĆ OVE ISHRANE JE SMRŠALA 10 KILOGRAMA! Ivana Peters otkrila tajnu za mršavljenje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading