"AKO JE TAKO, JA NE IZLAZIM NA BINU" Lidija Ocokoljić otkrila tajne Cecinih najvećih koncerata, evo šta se dešavalo iza bine
Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović najveća je zvezda naših prostora, a sada su se ona i njena sestra Lidija prisetile legendarnih koncerata i otkrile nepoznate detalje.

Marakana

- Na dan koncerta na Marakani bili smo svi kod kuće porodično, moja sestra se spremala, svi smo se spremali. Pošto sa terase nije videla veliki broj ljudi, došla je sva zbunjena i vikala "nema naroda, ljudi, nema naroda. Ja ne znam ko je kupio sve te karte?!" Ja kažem kako ko je kupio sve karte, a ona kaže da misli da nešto nije uredu, jer ne vidi narod sa terase. Onda je Raki napravila paniku, pa je on redom zvao sve agencije koje su prodavale karte da proveri da li je jedan čovek kupio sve karte ili su pojedinačno ljudi kupovali, jer je ona rekla "ako je jedan čovek kupio, ja ne izlazim da pevam, ja tako neću da nastupim". Jedva je čekala da izađe na binu, ostalo znate svi kako je proteklo - priseća se Lidija.

Ušće 2

- Kada smo videli masu naroda i kada se osetila ta atmosfera, to je nešto stvarno nezaboravno. Što se tiče i Ušća 1 i Ušća 2 sećam se predivnih momenata. Te njene interakcija sa publikom, to je jako, jako emotivno bilo. Za mene su sva ta tri velika koncetra bila predivna i nezaboravna, nešto što se zauvek pamti i što svaki pevač treba da doživi u svojoj karijeri - kaže Lidija.

Uvek uz Cecu

- Ja sam uz nju uvek, naravno. Prisutna sam i u studiju. Bilo je pesama za koje sam dala direktnu podršku. Što se tiče pesme "Beograd" uglavnom su svi saradnici bili skeptični što se Beograda tiče, nisu bili za to. Ja sam bila suprotno od toga i pobedile smo nas dve da ta pesma ostane na albumu... "Votka sa utehom", bilo je tu dosta, da ne nabrajam sada - kaže Lidija.

Ceca o roditeljima

- Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto - sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: "Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte..." - priseća se Ceca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading