OTVORIO RESTORAN Vujadin Savić uložio novac u novi biznis, otkrivamo sve detalje
Printscreen

Bivši fudbaler, a sada trener Crvene zvezde Vujadin Savić postao je vlasnik ugostiteljskog objekta u srpskoj prestonici.

OTVORIO RESTORAN Vujadin Savić uložio novac u novi biznis, otkrivamo sve detalje

Printscreen

 

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog sinu Duleta Savića, on je odlukom da otvori restoran spojio lepo i korisno: izlaziće svako veče i za to će kod žene imati pokriće, a uz to se nada i unosnoj zaradi.

OTVORIO RESTORAN Vujadin Savić uložio novac u novi biznis, otkrivamo sve detalje

Printscreen

 

- Vujadin je veoma mlad postao otac, a uz četvoro dece nije baš imao puno vremena za provod i izlaske, koje je oduvek obožavao. Od kada je, pre godinu dana, završio fudbalsku karijeru i posvetio se trenerskom poslu, počeo je da razmišlja o nekom unosnom, privatnom biznisu i dugo se lomio u šta bi mogao da investira novac - ispričao je za Alo! blizak Vujadinov prijatelj. Kako nam je još rekao, u vlasničku strukturu restorana na Novom Beogradu ušao je sa još dvojicom prijatelja.

- Jedan od njih je vlasnik još jednog noćnog kluba u Beogradu, pa ima iskustva s vođenjem ovog biznisa, a drugi je zadužen za marketing i logistiku. Vujadin je tako praktično rizik sveo na minimum, a u enterijer lokala je uložio na desetine hiljade evra - ispričao nam je izvor.

U ovom objektu će vikendima nastupati naše najveće zvezde i di-džejevi na koje se izdvaja takođe poprilična svota novca, ali ovaj trojac očekuje obilatu zaradu.

- Restoran je ogroman i može da primi preko 200 gostiju. Bina, ozvučenje, osvetljenje na najvišem su nivou, a imaju i veliki broj konobara, kuvara... Cene ića i pića nisu zanemarljive, ali su želeli da postave visoke standarde i na taj način obezbede samo ekskluzivnu klijentelu - ispričao je izvor za Alo!.

Otvaranje ovog restorana je već trebalo da se desi, ali su vlasnici odgodili početak rada za večeras, zbog tragičnih događaja koji su se desili u našoj zemlji.

Da li će se uz Vujadina Savića i njegova supruga Mirka Vasiljević mešati u posao i dolaziti u restoran, ili će čuvati decu dok se on provodi, ostaje nam da vidimo.

OTVORIO RESTORAN Vujadin Savić uložio novac u novi biznis, otkrivamo sve detalje

Printscreen

 

Mirka: Deca su prioritet

Supruga Vujadina Savića, glumica Mirka Vasiljević nedavno je izjavila da njih dvoje, kao i većina parova, imaju probleme i nesuglasice, ali da je njihova prednost u tome što umeju da jedno drugom kažu izvini. Ipak, napomenula je da su kao roditelji četvoro dece maksimalno okrenuti njima, a da se sebi posvećuju tek onda kada naslednike namire.

- Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je Vujadin uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno, pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo - rekla je, i dodala:

- Deca su uvek prioritet. Prvo se sve oko njih uradi, pa ako ostane vremena za nas, super.

"BILI SMO ZAJEDNO U KOLIMA, NA MESTU JE OSTAO MRTAV" Đorđe David nikada se nije oporavio od smrti oca, imao je 14 godina i svemu je prisustvovao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading