PRVO JOJ JE ISPALA ŠOLJICA IZ RUKE, A ONDA SU JE PROBUDILI OVI SIMPTOMI Pevačica je ostala u šoku kada je saznala od čega boluje
Foto: Alo/Alo

Izvorinka Milošević iza sebe ima karijeru dugu nekoliko decenija, a svojom vedrinom i osmehom uvek je širila pozitivnu energiju među publikom.

-Prvi put me je ova utrnulost probudila usred noći, a već sledeće mi se ponovila u drugoj šaci- priča Izvorinka u emisiji RTS „Ordinacija“.

U početku nije znala o čemu je reč, a ovaj problem ju je sve više mučio. Prvo joj je ispala šoljica iz ruke, a potom na jednom koncertu mikrofon, te je pevačica bila svesna da nešto mora hitno da preduzme.

-Upućena sam na magnetnu rezonancu, a prvo su posumnjali na kičmu i cirkulaciju -priča pevačica.

Nakon analiza utvrđeno je da pevačica ima suženje karpalnog tunela kroz koji prolazi nerv medijanus.

-Sindrom karpalnog tunela daje prvo simptome bockanja, peckanja i kljucanja u kažiprstu i srednjem prstu šake. Kasnije se simptomi mogu proširiti i na palac i ostale prste, a javljaju se najčešće noću- objasnio je dr Milenko Stanić, neurohirurg iz KBC „Zemun“.

Ukoliko prvobitne metode lečenja ne urode plodom, potrebna je operacija. Izvorinka je odradila ovu intervenciju i već posle par dana mogla da se normalno služi rukom.

-Prvo je intervencija izvedena na jednoj, a nešto kasnije i na drugoj ruci. Mada kažu da se bolest može vratiti, ja već 13 godina nemam nikakvih problema- ispričala je Miloševićka za domaće medije.

"NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU" Katarina Živković skrhana bolom, oglasila se na Instagramu i smogla snage da poruči jedino ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading