REAGOVAO ODMAH NAKON PRETNJI SMRĆU Oglasio se Osman Karić, pa otkrio sve o osveti koja se sprema za Stefana!
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Stefan Karić se i dalje nalazi u pritvoru, koji mu je produžen na maksimalnih 30 dana, nakon što je zvanično osumnjičen da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. 

Njegov otac Osman bio je juče u prvoj pritvorskoj poseti svom sinu, a kako je rekao, susret je bio veoma dirljiv i potresan za njega kao roditelja, budući da je sa sinom koji se sumnjiči za brutalno nasilje, razgovarao preko zaštitnog stakla i putem telefonske slušalice.

Osman svom sinu svakodnevno pruža podršku putem Instagrama, i ne krije koliko se nada da će Stefan uskoro biti kod kuće. 

On ne deli previše informacija o samom slučaju i toku istrage, jer i ne sme kako se dokazi ne bi iznosili u javnost, ali je danas morao da se oglasi i demantuje informacije koje su se pojavile, a u kojima se govori da on i njegov sin dobijaju stravične pretnje, navodno od prijatelja i poznanika Nataše Šavije, a od kojih se neki nalaze u zatvoru. 

REAGOVAO ODMAH NAKON PRETNJI SMRĆU Oglasio se Osman Karić, pa otkrio sve o osveti koja se sprema za Stefana!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Niko mi nije pretio, ni meni, ni Stefanu, od strane prijatelja ili poznanika Nataše Šavije. Sa Natašom se nisam video, čuo, niti bio u bilo kakvom kontaktu, a ni ona sa mnom - poručio je kratko Osman na svom Instagramu.

ŠOKIRALA NOVIM IZDANJEM Jovana Jeremić otišla korak dalje, freska na njenim grudima zabezeknula sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading