"POKUŠAVAO JE DA PRONAĐE LEK" Sloba Radanović nakon smrti oca pomoć potražio u manastiru, ali majka je preduzela ovaj korak!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sloba Radanović rodom je iz Zrenjanina gde mu još uvek živi majka. Poznato je da pevač tamo često ide, a sada su poznanici kao i porodica otkrili nove detalje o njegovom privatnom životu.

Kakav je Sloba Radanović kada se kamere ugase, kada svetla reflektora ne postoje, najbolje govore suze njegove komšinice.

- Želim mu svu sreću ovog sveta - kaže u suzama za emisiju "Metar moga sela" gospođa koja živa u istom dvorištu u kom je i porodična kuća Radanovića.

Slobina mama kaže da je od malih nogu znala da će se baviti pevanjem, a da su jednom prilikom, kako je bio bolešljiv zbog čega su morali nekoliko dana da provedu u bolnici, i lekari čak primetili da ima talenta za muziku.

- Mali Džej su ga zvali - kaže pred kamerama "Blic" televizije Draginja, majka popularnog pevača.

Koliko mu je teško pala smrt oca Sloba nikada nije skrivao, ali to ipak najbolje znaju njegova porodica i prijatelji.

- Sloba je pokušavao na sve moguće načine, išao je u manastire, da nekako pronađe lek - kaže Gorana, Slobina komšinica i drugarica.

Gorana je sa Slobom prijatelj od najranijeg detinjstva i jedna je od onih koji su kompetentni da kažu da li su ga slava i novac promenili.

- On je ostao isti - kaže pevačeva prijateljica.

Bilo je priče o tome da li je posle smrti oca trebalo da nastupa ili ne, a majka Draginja na to kaže:

- Ja kažem: "Sine, tvoj tata bi želeo da odradiš svoj posao. Šta god da se desi, ti ideš dalje".

Maminu podršku pevač ima u svemu, a naročito u izboru partnerke. Za snaju Jelenu majka Slobe Radanovića ima samo reči hvale.

- Ako voliš ti svoga muža ne treba da voliš svekrvu, jedno poštovanje mora da postoji, ali, nju smatram kao ćerku - kaže pevačeva mama Draginja.

Emisiju "Metar moga sela" pratite i ove subote samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u 16 sati i ne propustite priču o Slobi Radanoviću jednom od naših najpopularnijih pevača.

KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO Ovo je novi dečko Elene Kitić i svi ga znate, uhvaćeni dok su radili ovo! (FOTO+VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading