"RODITELJI SU ME SE ODREKLI" Potresna ispovest pevačice šokirala javnost, a obrt koji je usledio otapa i najtvrđa srca
Foto: Miomir Milić

Pevačica Nadica Ademov otkrila je da je u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim izabranikom, za kojeg kažu da je milioner.

Nadica već neko vreme uživa u vezi sa njim, a sada su saznali da nose devojčicu, zbog čega su beskrano srećni.

-Muškarac koji je prihvatio mene onakvu kakva sam prvenstveno, koji je prihvatio moj posao i maksimalna podrška koja može da bude. Za mene je savršen - pričala je Nadica o svom partneru.

Inače, pre ove romanse, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem. Nakon što je okončala vezu sa njim, usledila je veridba sa drugim dečkom, koju je ubrzo raskinula.

-Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina - rekla je pevačica za "Pulsonline".

Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

-Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu - rekla je Nadica tada.

KARIĆU PRETE UBISTVOM ZBOG ŠAVIJE! Stefanu svakodnevno stižu pretnje, Osman van sebe, sprema se osveta

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading