LUK BLEK SE OGLASIO ZA ALO! NAKON PROLASKA U FINALE Ne mogu da se radujem dok naš narod pati
Foto: Alo/Alo

Luka Ivanović, poznatiji pod pseudonimom Luk Blek, odveo je Srbiju u finale Evrovizije sa pesmom „Samo mi se spava“, a u razgovoru za Alo! preneo je doživljaj sa polufinalne večeri. Priznao je da se utisci i dalje nisu slegli, pa otkrio da je za finale pripremio pravi spektakl.

- Zbog prošlonedeljnih događaja koji su zadesili Srbiju moj tim i ja bili smo u specifičnom raspoloženju. U nekoliko momenata činilo se besmislenim sve što ovde radimo, ali trudio sam se da predstavim svoju zemlju na odmeren i dostojanstven način i smatram da sam uspeo u tome - istakao je Luka, pa otkrio kako se osećao saznavši da se plasirao u narednu rundu takmičenja:

- Izuzetno smo se obradovali kada je na proglašenju zemalja finalista odjeknulo Srbija. Svi smo na trenutak pomislili da će se našem narodu malo vratiti osmeh na lice nakon toga - rekao je Luka za Alo! pa priznao da je, nakon velikog stresa zbog takmičenja i neizmerne brige o svom narodu, ovo bio jedini razlog njegove sreće.

- Ogromnu odgovornost sam nosio na sebi. I eto, tek nakon nekoliko dana, te večeri sam imao razlog za sreću i smeh - priznao je Ivanović, pa otkrio da se, iako je bilo razloga za to, da proslave povodom prolaska u finale nije bilo.

- Po završetku polufinalne večeri usledila je konferencija za medije i to je trajalo do kasno u noć, nakon čega smo otišli pravo u hotel. Umor nas je savladao, te ni na koji način nismo proslavili uspeh, a smatram da ni ne priliči da se radujemo dok naš narod pati. Biće i vremena, a nadamo se i povoda za slavlje.

Luka nije krio sreću povodom uspeha koji je postigao, ali je istakao da je put do njega bio izuzetno naporan, a obavezama i dalje nije kraj. Pred njim je priprema za naredni nastup na kojoj vredno radi.

- Preda mnom su nastupi u evrovizijskoj organizaciji dve večeri zaredom, pa pripreme za finalno veče, a tu su naravno i nebrojeni intervjui. Nastup će ostati nepromenjen za finalno veče i na meni samo ostaje da ga uvežbam do srži - zaključio je Luka za Alo!.

 

 Izraelka zapalila scenu

Noa Kirel, izraelska predstavnica na Pesmi za Evroviziju, osvojila je simpatije publike svojim nastupom, ali i energičnim plesom.

Ona se pojavila na sceni i zasenila sve, a mnogima je bilo interesantno i to što je 2020. godine primljena u Izraelske odbrambene snage i služila je vojni rok. Takođe, osim pevanja, Noa je tekstopisac i glumica, a bavi se i plesom.

 

 Lorin obrijala pazuh

Švedska predstavnica Lorin, koja je pre 11 godina svojoj zemlji donela pobedu, plasirala se u finale 67. Evrovizije.

Iako je 2021. godine oduševila Evropu sa pesmom „Euphoria“, Lorin je uspela i da šokira činjenicom da je na scenu tada izašla furajući dlake ispod pazuha.

Ovoga puta, Lorin se uredno obrijala, a njena ovogodišnja pesma „Tattoo“ visoko se plasira na kladionicama Evrovizije.

 

 Rita iskopirala Kajli

Rita Ora bila je specijalna gošća revijalnog dela takmičenja Pesma Evrovizije 2023 u Liverpulu.

Ora je izvela set svojih najvećih hitova, uz pratnju plesača, a mnogim tviterašima je zapalo za oko da je pevačica iskopirala koreografiju iz spota za pesmu „All the lovers“ Kajli Minog.

Takođe, nije im promaklo ni to što je, dok je trajao nastup pevačice koja vodi poreklo sa Kosova, u kajronu pisalo Srbija.

 

Rakete i vojnici na nastupu Hrvatske

Hrvatska grupa „Let 3“ prošla je u finale Evrovizije 2023, a njihov nastup bio je najšokantniji.

Publika je imala priliku da vidi uniforme, muške suknje, rakete, a nastupom i pesmom su, kako su pričali ranije, hteli da pošalju poruku protiv rata.

Šareniš, kape sa nazivom numere „Mama ŠČ!“, animacije na video-bimu, sve je to bilo sastavni deo nastupa grupe „Let 3“.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading