OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Aleksandra Tadić otkrila zbog čega je operisala nos, razlog je bizaran
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica nedavno je u Turskoj rešila jedan estetski problem na svom licu koji joj je dugo zadavao muke, a ona je sada otkrila zbog čega je donela ovu odluku.

Na Instagram profilu Aleksandra je podelila video u kome se našalila na svoj račun i objasnila zbog čega je donela odluku da se podvrgne ovom estetskom zahvatu.

-Kada pitaju zašto ste operisali nos gospođo – napisala je pevačica u opisu fotografije aludirajući na to da joj sada nos ne smeta dok ispija kafu.

Pevačica se i u narednoj objavi našalila na svoj račun i napisala:

-I da…Zato sada želju bodem prstom.

Podsetimo, pevačica je imala kvržicu na nosu, a pred operaciju pevačica je za Grand izjavila:

– Videla sam jedan nedostatak koji je uvek prisutan, a to je moj nos. Zato sam odlučila da ga sredim, da ga malo ispravim, jer mi stvarno deluje kao anomalija na licu. Krivi mi i usta i svašta nešto, da ne detaljišem previše. Nemam komplekse ali hoću da uradim ono što se meni ne sviđa. I šta god mi se u budućnosti ne bude sviđalo ja ću da promenim. Mislim da sa nosem završavam, ali kad dođe starenje, neki višak kože ili bore, naravno da ću sve to da radim. Neću da dozvolim da starim pre vremena i želim da izgledam u skladu sa svojim godinama.

NAKON PROLASKA U FINALE, LUK BLEK SKOČIO U KLADIONICAMA! Srpski predstavnik popeo se sa 17. mesta na sledeću poziciju, sve bliži favoritima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading