ZAVIRITE U KUĆU OD POLA MILIONA EVRA! Ljuba Aličić uložio je pravo bogatstvo u svoj dom, a nekada je živeo u nemaštini (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

Aličić uživa u svojoj oazi mira sa suprugom Željanom i sinovima, a kako je jednom prilikom ispričao, za svoj dom donosio je nameštaj iz inostranstva, kako bi opremili sve po svojoj želji.

- Evo vidiš ovo je moja kuća, tu ja živim. Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je tada pevač u emisiji "Premijera-vikend specijal".

No, njegov život i detinjstvo nisu baš bili laki kao što to izgleda.

Od malih nogu je imao problema sa ocem zbog preke naravi, te ga je on često tukao. Pevač je u petom razredu osnovne škole napustio školu i pobegao od kuće. Sa 12 godina je odlučio da se posveti muzici i postane jedan od najboljih pevača, prenose mediji.

Ljuba se prvi put oženio sa 20 godina i ubrzo je dobio sina Dejana, koji se danas kao i otac bavi muzikom. Aličić je jednom prilikom izjavio kako je njegov sin neradnik i da ne želi da razgovara sa njim. Dok je pak Dejan za medije tvrdio kako njegovoj maćehi smeta što su on i otac u dobrim odnosima.Od 1988. godine je u braku sa svojom sadašnjom suprugom Željanom.

- To je pesma "Svirajte mi za Željanu", 38 godina je sa mnom i braku i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao - kazao je pevač, a onda se nadovezala i njegova supruga koja je imala samo reči hvale za Ljubu.

- U početku nije bilo lako, ljubomora i mladost, sada je sve lakše. On je idealan muž i otac - uputila je komplimente svom suprugu Željana.

Ogromno bogatstvo stekao je na raznim slavljima i privatnim proslavama po Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama gde naši ljudi ne žale ni dinara na muzičare.

TAMARA ĐURIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST Starleta pokazala lice nakon novog remonta, komentari pljušte (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading