"STRAŠNO, OVO JE SRAMOTA" Sugrađani nisu štedeli našeg predstavnika na Pesmi za Evroviziju, iznenadili procenama i odgovorima!
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

 Ekipa ALO! sprovela je anketu među našim sugrađanima, pa smo ih pitali kakvi su izgledi da će naš predstavnik Luka Black ući u finale, osim reči podrške bilo je i onih koji nisu tako optimistični po pitanju njegovog plasmana:

- Iskreno mislim da nema šanse, nije loša pesma i mlad je  izvođač, ali meni se pesma ne dopada mnogo je mračna mislim da nam treba nešto veselije - objašnjava Marija Nekić. 

Sličnog mišljenja je i Mateja Babić koji kaže:

- Strašno ono je sramota, mi generalno kao narod imamo jako lepe pesme svih žanrova, ali ono je meni velika sramota i poniženje zato što se upravo ljudima prikazuju pogrešne vrednosti, ja bih voleo da on uđe u finale naravno jer predstavlja našu zemlju, ali pesma je katastrofa. 


Ostatak ankete i prognoze naših sugrađana za to ko ulazi uži izbor Evrovizije, pogledajte u videu ispod: 

Luka  će nastupiti pod rednim brojem 3, odmah posle predstavnika Norveške i Malte, a u ovom polufinalu će se 15 zemalja boriti za odlazak u finale, koje se održava u subotu.

Kladionice danas, pred veliko otvaranje "Evrovizije", prognoziraju da će se Luke Black naći u finalu, te ga stavljaju na 7. poziciju u današnjem polufinalu, dok predstavnika Finske, Karju, stavljaju na 1. mesto.

RASKRINKANA ZORANNAH! Isplivao neoboriv dokaz, "upecala" poznatog fudbalera, a sada se slikala u kući gde je živela njegova bivša devojka, skandal! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading