NEKADA SIROMAŠTVO, DANAS IZOBILJE Pevač otkrio da je prvu gitaru kupio na kredit, i dalje se seća oskudnog života, a jednu stvar posebno ističe
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali nikada nije zaboravio svoje detinjstvo i mladost, kada je živeo u siromaštvu.

Halid nikada nije krio da potiče iz radničke porodice, a svoje početke zauvek će pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari.

-U mojoj kući se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je sve odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu, onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i druge pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal - bio je iskren Muslimović.

- Pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac, pa sam platio sebi prvu singlicu - dodao je Halid.

Pevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, srećan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspeh i popularnost.

-Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja - zaključio je Halid.

SRAMOTA! Dok je ceo region u žalosti zbog žrtava masakra u Srbiji, Zdravko Čolić puni klubove i džepove!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading