U KUĆU JE ULOŽIO 120.000 EVRA! Rasta obustavio gradnju luksuzne vile zbog Ane Nikolić, ovo su detalji
Alo

Radovi na kući su počeli pre više od tri godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio. Vila je bila dopola izgrađena, s postavljenim PVC prozorima i poluozidanom fontanom u drugom delu dvorišta. Takvo stanje je i sada, što znači da Rasta nema nameru da se tamo preseli sam iako je u investiciju uložio oko 120.000 evra.

- Rastu nismo odavno videli. Sigurno dve-tri godine. Radovi stoje. Trava raste jer je sad proleće, a to niko oko kuće ne odražava. Ako je lokalnom meštanima potrebna trava za stoku, oni pokose i kod njega, ali to još uvek nije urađeno. Bili su neki ljudi, gledali kuću, ali to je sve - kaže komšija koji sa porodicom živi u blizini, a kojeg smo sreli u ulici koja vodi do Đurićeve kuće.

Đurić ne haje za to što mu propada investicija, on je kupio stan na Vračaru, u kom boravi.

- Rasti taj novac nije važan. Želeo je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad sve stoji onako kako je bilo i pre godinu i po dana - dodao je izvor za Kurir.

Kuća zaista izgleda kao i ranije, a polako je počela i da propada usled vremenskih prilika i neodržavanja. Mesto namenjeno za bazen i fontanu je zaraslo u korov, a majstora nema ni na vidiku.

Nikolićeva je, posle udaje za Rastu, izjavila da ima želju da se preseli na Avalu, gde je mnogo mirnije nego u centru grada, kao i da će njih dvoje graditi kuću iz početka.

- Nećemo kupovati kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka. Kad se odselimo, retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je auto-put, što znači aerodrom-kuća i to je to - izjavila je Nikolićeva jednom prilikom.

HIPNOTISAO JE ŽENE U JUGOSLAVIJI, SVI SU BRUJALI O NJEMU Danas niko ne može da ga prepozna, Vlado Kalember ne liči na sebe! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading