PRVA OBJAVA NAKON IZLASKA IZ PORODILIŠTA Marija Mikić objavila emotivnu poruku, čestitke samo pristižu (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Marija Mikić porodila se 4. maja i na svet donela dečaka, kojem su ona i njen izabranik Jovan dali ime Milija.

Mama i beba danas su izašli iz bolnice, a pevačica je odmah po dolasku kući, na svoj Instagram profil objavila kako izgleda kutak za novog člana porodice.

Marija i Jovan nisu ništa prepustili slučaju, te su za naslednika pripremili krevetac ušuškan jastučićima i plišanim igračkicama koje će biti prava razonoda za bebu.

Odmah posle te objave, Marija je podelila emotivnu sliku sa partnerom Jovanom, ali i ćerkicom Đurđom i sinom Milijom.

- Novi kolačić stigao svojoj kući - glasilo je u opisu fotografije.  

Mariju su nakon izlaska iz bolnice dočekali mnogobrojni mediji, kojima je pevačica otkrila kako je protekao porođaj, kao i na koga liči mali Milija.

- Milija liči na mene. Jednu crtu ima na Jocu, ali je više na mene. Za ime smo se zajedno odlučili jer je lepo i staro, iako do poslednjeg trenutko nismo znali da će defitinitvno biti to - rekla je Marija, te dodala da je porođaj protekao lako i brzo, a da je beba dobila ocenu deset.

S obzirom na to da je kod kuće iščekuje ćerka, Marija ističe da jedva čeka da vidi kako će Đurđa reagovati kada upozna malog brata. 

- Nadam se da će ga Đurđa lepo prihvatiti. Jedva čekamo da vidimo kako će da reaguje kad stignemo kući s bebom - ispričala je Mikićeva.

RENOVIRAJU BAZEN Sloba Radanović je za vilu iskeširao 50.000 evra, a evo kako radovi u dvorištu napreduju (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading