KAO NA FILMU! Neverovatna ljubavna priča naših filmskih zvezda, uživaju u srećnom braku već decenijama
Foto: Printscreen/instagram

Dragan Jovanović i Branka Pujić već godinama uživaju u braku u kom su dobili ćerku, takođe glumicu, Anđelu Jovanović koja je sve popularnija u svetu glume.

Ipak, malo ko zna kako je počela ljubavna priča popularnog glumačkog para koji i danas važi za jedan od skladnijih na domaćoj javnoj sceni. Kako su objasnili, oni su se zavoleli na snimanju domaćeg horor filma “Sveto mesto” u kom su oboje imali glavne uloge. I jedno i drugo tada su bili na početku karijere, a Branka je tada imala i dečka.

On tvrdi da je "znao da će biti njegova", dok ona kaže da je "Dragan imao čitav plan".

-Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je- rekao je on.

Ni Branka nije krila to da je Gagi šarmirao gotovo čim ga je upoznala.

-Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. 'Sveto mesto' nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek- ispričala je svojevremeno glumica za medije.

SERGEJ ĆETKOVIĆ SKRHAN BOLOM Pevač došao na sahranu devojčice ubijene u masakru, ne može da sakrije suze

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading