SPREMNA DA BATALI MIKROFON Kaća Živković prvi put progovorila o promeni profesije, pa šokirala sve priznanjem
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Katarina Živković ističe da joj je velika želja da glumi u nekom filmu ili seriji, te veruje da bi se odlično snašla na velikom platnu.

- Možda bih se, pored pevanja, bavila glumom jer mi to dobro ide. Pojedini moji spotovi su glumački veoma zahtevni, a ja sam se u svemu tome super snašla. Glumila sam sa lakoćom i veoma mi je prijao rad na setu. Međutim, snimanje video-ostvarenja tog tipa za mene nije izazov, jer je sve vezano za moje pesme, život... Kada bi mi se ukazala prilika da zaigram u nekom filmu ili seriji, volela bih da delim kadar sa Natašom Ninković, jer je ona jedna od mojih omiljenih glumica. Obožavam je - kaže Živkovićeva.

Njene koleginice Milica Pavlović i Milica Todorović oprobale su se u ulogama pevačica u istoimenoj seriji, ali Kaća kaže da bi ona volela da dobije rolu koja nema veze sa njenom profesijom.

- Ne bih volela da glumim pevačicu, već bih želela da se nađem u ulozi nekog negativca! To bi za mene bio veliki izazov! - objašnjava pevačica i dodaje da bi se za set temeljno spremala:

- Tražila bih savet i pomoć od nekoga ko je iskusan u tom poslu. Prihvatila bih sve sugestije kako bih što bolje iznela ulogu.

KRILA SE OD OČIJU JAVNOSTI Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, nikada se nije eksponirala, a sada je isplivala porodična fotografija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading