POLICIJA POKUŠAVA DA UĐE U TRAG OSOBI KOJA JE ŠAKU PROGLASILA MRTVIM Polumenta van sebe, njegova porodica ne može da se smiri!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Šako Polumenta oglasio se nakon što se pronela vest društvenom mrežom TikTok da je preminuo iznenada. On je rekao da je slučaj prijavio policiji i da se za sada traga za počiniocem koji je proneo vest da je porodica folkera doživela tragediju. 

Policija uveliko traga i pokušava da locira počinioca ove monstruoznog zlodela, a pevač ne krije da je njegova porodica doživela veliki stres.

U istragu je uključeno i odeljenje za visokotehnološki kriminal, koja ovakve prijave shvata vrlo ozbiljno, naročito nakon monstruoznih i tragičnih događaja prethodnih dana. 

- Sve je počelo na Tik toku, pa se dalje širilo društvenim mrežama. Oni moraju da provedu osobu koja ovo radi. Da se uđe u trag ko je u pitanju, ko stoji iza tog mejla, odakle je postavljano i kako to već ide. Gde je ovde sigurnost moja, sigurnost javnih ličnosti? Ovo je veliko prekršaj i sa ovakvim stvarima se ne igra. Ljudi se opraštaju od mene po mrežama, jezivo je to. U Srbiji mislim da bih imao zaštitu - rekao je Šako.

Potom smo ga upitali kako se oseća, te nam je on rekao da je sve u najboljem redu.

- Osećam se super, zdrav sam i kad sam ovo video maltene mi se slošilo. Nisam verovao u šta gledam. 

"NAŠA SRCA SU SLOMLJENA!" Emina Jahović se oglasila potpuno slomljena i neutešna, otkrila i šta joj je na duši!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading