PROGOVORILA ŽENA SERGEJA ĆETKOVIĆA Oglasila se i priznala sve što joj stoji na duši o pevaču
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Pre tačno pet godina Sergej Ćetković je na pitanje - da li je tačno da se on i njegova supruga Kristina poznaju od detinjstva, odgovorio:

- To su situacije kada vidiš nekoga i osećaš nešto, a dvadesetak godina kasnije shvatiš šta je to nešto. Kada smo se sa 23 godine uzeli, nas dvoje smo se znali skoro celog života. Siguran sam da je sve zapisano.

Kristina danas kaže:

- Sve smo izgradili na temeljima ljubavi, poštovanja i razumevanja. Eto, baš takvu ljubav i zahvalnost opisao je u pesmi “Na prvi pogled”, pa slobodno mogu da prepišem svaku reč, a i da kažem da sam imala sreće da mi Bog pošalje baš njega. Ubeđena sam da se nismo mnogo promenili. Bili smo jako mladi kada smo se venčali i, hvala Bogu, na vreme preboleli sve dečje bolesti - ističe Kristina i dodaje:

- On je meni i dalje najzanimljiviji, najbolji i najduhovitiji muškarac kojeg sam ikad upoznala, onaj isti koji mi se udvarao pre toliko godina i koji svakog dana uspe da me oraspoloži i nasmeje- priznala je Kristina u intevjuu za "Lepotu i zdravlje".

Na pitanje da li će njihov brak potrajati još 50 godina, Kristina odgovara:

- Naravno da hoće! Pa, prvi simptom zaljubljenosti je potreba da sa tom osobom podeliš svaki trenutak i da mu ulepšaš svaki dan. Mislim da ne postoji normalan čovek koji ne želi da bude voljen i da uvek u nekome ima oslonac.

ANABELA NA SAHRANI DEVOJČICE A.D. Pevačica na Bežanijskom groblju sa suprugom i ćerkom, u ruci bele ruže(FOTO+VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading