OVAJ MOĆNIK JE BIO VELIKA LJUBAV LIDIJE VUKIĆEVIĆ Procurila jedina njihova zajednička fotografija, strogo ga krila od svih! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Lidija Vukićević i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni.

Svaka uloga koju je tumačila prošla je zapaženo, ali je svoj privatni život čuvala samo za sebe.

Ono što je posebno zanimalo javnost jeste ljubavni život Lidije Vukićević, koji je držala daleko od očiju javnosti. O toj temi nije mnogo govorila ni tokom devetogodišnjeg braka sa Mitrom Mrkelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Na jednoj Instagram stranici isplivala je njena fotografija sa bivšim mužem iz perioda njihove najveće ljubavi. Vukićevićeva je stala na "ludi kamen" kada je bila na samom vrhuncu glumačke karijere. U vreme kada se venčala sa Mitrom, Lidija je bila zvezda kultne serije "Bolji život", te je i dan danas mnogi pamte kao Violetu Popadić.

Lidija i Mitar imaju dva sina. Andrej je krenuo očevim stopama i postao fudbaler, a David je završio Pilotsku akademiju u Vršcu. Mitar Mrkela danas je sportski direktor Crvene zvezde, a sa novom izabranicom Olgicom 2013. godine dobio je sina Dušana, koga su sinovi iz prvog braka s ljubavlju prihvatili. Lidija, sa druge strane, ne pomišlja na novi brak.

UKINULI JOJ EMISIJU, A EVO GDE JE DANAS Voditeljka odjednom nestala sa malih ekrana, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading