VODITELJKA NE KRIJE TUGU Dragana Katić uputila potresnu poruku povodom tragedije koja je potresla ceo region, od njenih reči hvata jeza
Foto: Printscreen/instagram

Potrešena tragedijom koja se dogodila u Beogradu na Vračaru, Dragana Katić rešila je da se oglasi na Instagramu gde je poslala snažnu poruku svim roditeljima.

Voditeljka je juče emotivnom porukom sve rasplakala, i tom prilikom poručila da joj se duša kida i da se saoseća sa bolom porodica nastradalih.

- Dan za suze, bol suočavanje ko smo, žašto. Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom – napisala je Dragana.

On se danas ponovo oglasila na svom Instagram nalogu, gde je podelila potresnu priču kako je povređena nastavnica iz škole herojski spasila đake od većeg stradanja.

-Dečak sa pištoljem u ruci ustremio se i na nju. Ona je pokušala da ga spreči i bukvano je rukama krenula na pištolj, valjda u tim trenucima je htela da zasustavi hice. Međutim, pogodio ju je u ruku i stomak prčaju nam dobro upućeni izvori i dodaju. Nastavnica se ponela herojski, htela je da zaštiti đake, a taj njen potez je verovatno i spasao neku decu. Pretpostavlja se da je nastavnica time što je stala na ulaz učionice i rukama krenula ka pištolju, kupila vreme učenicima da se sakriju i smanjila štetu – napisala je ona.

"UVEDITE VANREDNO STANJE" Marija Šerifović se hitno oglasila nakon još jednog masakra u Mladenovcu, ne krije tugu i bol

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading