NAJTEŽI TRENUCI POZNATIH Ovo su javne ličnosti koje su preživele životne traume, a njih dvoje su ponovo učili da hodaju!
Foto: Youtube/Printscreen

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović pre 23 godine suočili su se s kidnapovanjem sina Stefana. Agonija je trajala pet dana.

Nekoliko godina kasnije pevačica je potvrdila priče da su osobe koje su kidnapovale njenog sina tražile dva i po miliona tadašnjih maraka za njegov otkup.

- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina, i to živog za 2.500.000 tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela. Mislila sam da ću poludeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali pre svega da moje dete nema psihičke posledice. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lek - rekla je svojevremeno pevačica.

Nikolina Kovač je zbog udesa u kome su učestvovali i njen suprug Saša Kapor i sin doživela stres.

- Scena kada ja sina Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila. Trajalo je to dve godine, a uporedo s tim dobila sam i strah od letenja - prisetila se Kovačeva jednom prilikom.

Vanja Mijatović pre desetak godina doživela je tešku saobraćajnu nesreću nadomak Novog Sada. Nakon nesreće provela je dane i dane u bolnici, a oporavak je, kako je istakla, bio veoma bolan i naporan.

- Nisam mogla da operem zube, samo sam ležala pet nedelja, pa sam opet učila da hodam - prisetila se Vanja tog mračnog perioda.

Darko Lazić je 2018. u udesu za dlaku izbegao smrt. On je tada doživeo kliničku smrt, pa je proveo 23 dana u komi.

- Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije - ispričao je nedavno Lazić.

Sanju Maletić je taksista u Bijeljini napao nožem, i to jer je tokom vožnje promenila lokaciju na koju ide.

Džaja iz Amadeus benda je pre nekoliko godina bio žrtva maloletnika, koji ga je izbo nožem.

- Jedva sam ostao živ. Bio sam u parku sa devojkom, sedeli smo na klupi, on mi je probušio plućnu maramicu, prišao mi je s leđa. Znam ko je taj dečko, on je tada imao 14 godina, više nije među živima - rekao je muzičar u emisiji "Premijera - vikend specijal".

TAMARA ĐURIĆ SVA U MODRICAMA Starleta ne liči na sebe, novim izdanjem šokirala sve, pa pokazala šta je dovelo do toga!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading