DECA KOJA SU TO RADILA IMAJU 12 GODINA! Saša Mirković otkrio da je dobijao jezive pretnje, a iza svega stoji Baka Prase (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nezapamćena tragedija zadesila je čitavu naciju nakon što je trinaestogodišnji dečak izvršio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Ovom nesrećom pogođen je ceo region, a poznate ličnosti iz dana u dan putem društvenih mreža pružaju podršku roditeljima preminule dece i svima koji su bili svedoci ovog monstruoznog, do sada neviđenog zločina u našoj zemlji.

Velikom broju javnih ličnosti pridružio se i vlasnik "Hype" televizije, Saša Mirković, koji je ovom prilikom putem svog Instagram naloga uputio reči podrške, ali i žestoko iskritikovao jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao "Baka Prase".

Naime, Mirković je u svom obraćanju naveo kako je mesecima unazad upozoravao na ponašanje tinejdž zvezde i njegov neprimeran i nasilnički pristup koji ima prema omladini putem društvenih mreža, te da je i on sam bio žrtva sajber nasilja od strane njegovih fanova.

Podsetimo, Bogdan se pre izvesnog vremena našao u jeku skandala nakon što je od strane javnosti bio optužen da je jedan od vodećih razloga tragične smrti Kristine Kike Đukić njegov govor mržnje, te da je jedan od okidača zbog kog je sebi oduzela život sajber nasilje, uvrede i psihičko maltretiranje koje je svakodnevno proživljavala od strane njegovih obožavalaca.

"I ONI TO MOGU DA URADE" Milica Todorović van sebe nakon masakra u školi na Vračaru, pevačica uperila prstom na potencijalne ubice (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading