"SVE IH TREBA POHAPSITI" Oglasila se Seka Aleksić povodom masakra na Vračaru, pevačica van sebe, posebno je apelovala na jednu stvar!
Foto: Printscreen/Tviter printskrin

Nezapamćena tragedija koja se juče dogodila kada je maloletni K.K. izvršio masakr u školi na Vračaru pogodio je čitavu Srbiju, a ovim povodom oglasila se i Seka Aleksić. 

Naime, nakon hapšenja maloletnog dečaka, na internetu su se pojavile njegove fan stranice što je dodatno alarmiralo javnost, a na ovu temu nije ostala imuna ni pevačica. 

Seka je na svom Tviter nalogu apelovala da treba pronaći i uhapsiti sve koji prave stranice koje podržavaju masovnog ubicu koji  je na krajnje monstruozan način ubio svoje vršnjake, kao i čuvara škole. 

OGLASILA SE KARIĆEVA MAĆEHA! Kristina pružila podršku Stefanu, jednim gestom je sve pokazala (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

04.05.2023 11:10

Naravno da ih treba uhapsiti ,a i roditelje sa njima.

Pravda

04.05.2023 11:39

Seka je upravu, hapsite maloletničku stoku koja podržava onog bolesnog monstruma i sve ih smestite u domove. Uvesti amrricki zakon gde nema maloletno lice nego suditi kao odraslo lice pa čak i smrtnu kaznu uvesti bez milosti kao u SAD. Takav bolesni idiot je rodjen sa ubilačkim nagonom i za takvog nema leka sem smrtna kazna...