IMALA JE 90 KILOGRAMA Aleksandra Subotić danas je jedna od najzgodnijih starleta, a nekada je kuburila sa kilažom: Utehu sam pronalazila u hrani
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Iako je sada svi znaju kao zgodnu i ženu sa oblinama, starleta Aleksandra Subotić nekada nije izgledala tako i jednom je imala čak 90 kilograma.

Tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga 2" njen otac ju je često nazivao "mečkom Božanom", zbog čega je Aleksandra često plakala, a onda je rešila i da skine višak kilograma.

Ona je jednom prilikom otkrila svojim pratiocima kako je svoju liniju dovela do savršensta, kao i ko joj je u tome pomogao.

- I ako sam ceo svoj život bila mršavica, nažalost kao i većina ljudi u svom životu sam upala u jednu fazu u kojoj sam se za manje od šest meseci ugojila preko 20 kilograma (sa 62,63 do čak 90). Bila sam tužna i nesrećna i utehu sam pronašla u hrani. U tim momentima hrana me je smirivala, ali sam istovremeno upadala u još veću depresiju jer u tim momentima, sem što sam bila nezadovoljna svojim životom, postala sam nezadovoljna i svojim izgledom. To je počelo da utiče na moje mentalno i fizičko zdravlje. Na tom putu mog razdora i propadanja u jednom momentu se pojavila moja mama, koja mi je bila najveća podrška - napisala je Subotićeva tada.

Aleksandra, inače, ima sina i ćerku, a u poslednje vreme se posvetila vizičkom izgledu i izgleda skroz drugačije nego kada je bila u rijalitiju.

ANA KONAČNO PRIZNALA PRAVU ISTINU O ZVEZDANU Mislila da kamere ne snimaju, izlanula se i razvezala jezik!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading