Bogdan Ilić
Foto: Alo/Printscreen

U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dečak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se popularni Jutjuber Bogdan Ilić, Baka Prase, koji je i sam bio optuživan da ima loš uticaj na decu.

BAKA PRASE NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI Konstantno trpi razne napade i prozivke, a sada se direktno obratio svima i poslao snažnu poruku!

Printscreen

 

Na meti je osuda bio zbog svog jutjub kanala, a sada se oglasio kako bi izjavio saučešće porodicama nastradalih, te im poslao poruku da treba svi da se pomolimo, a ne da se traži razlog i krivac:

- Želeo bih da izjavim saučešće ožalošćenima. Takođe umesto da svi sad izmišljaju šta je razlog i zašto se to desilo i ko je kriv, treba svi zajedno da budemo uz svoje bližnje, uz svoju decu. Dogodila se tragedija koja ne treba da se produbljuje, već treba svi da se potrudimo da se ne ponovi... Pomolimo se za sve nastradale i njihove porodice - napisao je Bogdan.

NATAŠA U STRAHU ZBOG KARIĆA Oglasila se nakon teške operacije, a evo šta kaže o susretu s njim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading