DANAS SE OPERIŠE NATAŠA ŠAVIJA! Starleta objavila detalje zahvata, sve vreme pod jakim lekovima
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta i bivša rijaliti učesnica Nataša Šavija nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je doživela brutalno fizičko nasilje u noći između nedelje i ponedeljka.

Ona je sa pratiocima na Instagramu podelila slike jezivih povreda i otkrila da je pretrpela užasno fizičko maltretiranje.

-Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom - napisala je između ostalog u objavi Šavija, koja je sada otkrila da je zakazana operacija.

-Nova operacija zakazana je za sredu. Pijem lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti, koja je polomljena - rekla je Nataša i dodala

-Ono što mogu da garantujem jeste da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - istakla je starleta.

RASTALI SE TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA! Supružnici se nisu razdvajali, ovo je glavni razlog, fanovi zabrinuti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading