Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Voditeljka Nikolina Pišek uvek je važila za jednu od najlepših voditeljki, a sada je na svom Instagram profilu pokazala telo i obline. Ona je objavila snimak na kom pozira samo u donjem vešu i providnim čarapama, dok obnažene grudi pokriva rukom.

- Idem tamo gde je sve po mom - napisala je Nikolina.

Pišekova je samu sebe snimala u ogledalu svoje sobe, a reakcije su bile i više nego burne. "Ovo ti uopšte ne priliči", "zašto objavljuješ ovakve snimke", "ovo je užas", samo su neki od komentara.

Podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek u maju prošle godine ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, a i dalje traje drama oko njegovog nasledstva. Vidojev otac, Miša Grof, odlučio je da ospori Nikolini bilo kakvo pravo na suprugovu ostavštinu, kao i unuci, te nije štedio sa malicioznim istupima protiv nje u medijima.

U borbu oko imovine uključila se i bivša Ristovićeva supruga Lana Janković, sa kojom ima ćerku. Poslednja koja je trebalo da se održi pre nekoliko dana, odgođena je zbog bolesti sudije, a na toj raspravi Nikolina je trebalo da se suoči s majkom Ristovićeve ćerke Matee.

OBJAVLJENA NIKADA VIĐENA FOTOGRAFIJA NEDE UKRADEN Pevačica otkrila nepoznate detalje detinjstva, pa priznala: Ostala mi samo tužna uspomena! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading