"MUŠKARCI MI NE PRILAZE" Ivana Nikolić dobija skandalozne poruke, a sada je bivša uraganka otkrila i kako se nosi sa tim!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ivana Nikolić, bivša članica sastava „Hurricane", otkrila je da joj niko ne prilazi, ali da joj stalno pišu na društvenim mrežama.

- Malo je muškaraca koji mi prilaze, a još manje onih koji imaju prave džentlmenske manire. Sve se svelo na društvene mreže, pa me tamo najčešće i „startuju". Šalju mi mnogo poruka, a najviše se nasmejem kada me pitaju da se udam za njih - kazala je ona.

Ivana je priznala da bi radije imala dečka koji sate provodi pred ogledalom ili nekoga ko glasno navija gledajući fudbal, odgovorila je:

-Moj muškarac može da se macka kremama, kuva, prostire veš, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal na televiziji... Eto, nek radi pomalo sve od toga! Balans je najbitniji. Najvažnije je da mi partner prija i da ima osobine kojima se divim - objasnila je pevačica.

ODALE IH FOTOGRAFIJE Zorannah uživa sa planetarno popularnim košarkašem, evo gde se nalazi i šta radi zaljubljeni par! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading