ĐANI SE NAŠAO NA LICU MESTA Pevač bio prisutan na svadbi na kojoj je prebijena Šavija, pojavili se šok snimci!
Instagram

Na svadbenom veselju na kojem je noćas pretučena starleta Nataša Šavija pevao je folker Radiša Trajković Đani, oglaslila se njegova supruga Slađa.

Nataša je medijima potvrdila da je pretučena, kao i da joj je polomljena jagodnična kost, a policija traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen za prebijanje starlete. 

Incident se dogodio na jednom svadbenom veselju u Vrdničkoj kuli na kojem je svatove uveseljavao Radiša Trajković Đani koji nije bio dostupan za komentar. Umesto njega izjavu nam je dala njegova supruga Slađa, koja tvrdi da joj muž nije rekao da je bilo problema:

- Ja sam u Smederevu, a Đani je radio noćas i nije mi ništa rekao. Sad je u Beogradu, spava, ali verujem da nije bilo nekog incidenta jer mi ništa nije javio- kazala je pevačeva supruga za "Informer". 

Starleta je noćas oko 01.40 primljena u KC Vojvodina gde joj je konstatovan prelom jagodične kosti, a ona se oglasila nakon toga:

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve. Za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage jer je prijavljen, ali samo da zna da ću mu se us**ti u život jer se za ovo ide na robiju. U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac kako se piše) da ne pričam. Ovo mi se niakd u životu nijue desilo, a onu devojku je bog pogledao što s ena vreme spasila od psihopate koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje... - napisala je Šavija.

PRUŽILA MU PODRŠKU Oglasila se maćeha Stefana Karića, Kristina jednim pozetom otkrila šta misli o skandaloznoj situaciji! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading