ŽIVEO JE U BEDI I SIROMAŠTVU, A SADA UŽIVA U LUKSUZU Topalko pokazao šta radi za praznik, a svi bruje o jednom! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Pevač Milan Topalović Topalko odrastao je na planini, u ne baš zavidnim uslovima, ali se svojim poreklom oduvek ponosio. Poznat je kao veliki ljubitelj prirode, pa je svoju oazu mira pronašao i u Beogradu, na reci.

Pevač je pre nekoliko godina kupio brod na kome provodi svo svoje slobodno vreme. Peca, druži se sprijateljima i porodicom… A čim je došlo lepo vreme Topalkov brod je ponovo zaplovio.

– I mater vetru… Dok je nama nas… Lađo moja – napisao je pevač.

Topalkov brod je kompletno opremljen, te pevač, naročito u leti, dane provodi na njemu. Poseduje sve od , spavaće sobe do kuhinje. A, pevač ga je uredio prema sopstvenim željama i potrebama.

– Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite – istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći, kada je iz Nove Varoši stigao u Beograd.

– Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam – izjavio je pevač, prenosi „Grandonline“.

LEPOJ BRENI I BOBI UNIŠTEN ODMOR Oglasili se javno i podelili vesti sa javnošću, evo šta se zapravo dešava!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading