"MORAO SAM DA JE UHVATIM ZA ZADNJICU" Drama zbog spota Mitra Mirića ne prestaje, oglasio se pevač, pa šokirao objašnjenjem!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Mitar Mirić je privukao veliku pažnju svojim spotom, koji je snimio sa duplo mlađom devojkom od sebe. Između ostalih, kritikovala ga je i voditeljka Dušica Jakovljević, a pevač je sada rešio da se oglasi o celoj situaciji.

Mitar je objasnio kako je došlo do toga da ta devojka bude u njegovom spotu.

- Ona je Brazilka i svaka joj čast! Nju je pronašao snimatelj jer nam je trebala žena za spot i svaka joj čast što je pristala. Čisto sumnjam da je ona znala ko sam ja - rekao je Mitar u "Premijera - Vikend specijalu", pa priznao da je preterao:

- Mišljenja su podeljena i treba tako da bude. Taktički sam ovo uradio, sa njom snimio spot da bi se komentarisalo. Preterao sam samo što sam je podigao za zadnjicu. Eto, to jesam, ali sam morao nešto da uradim da privučem pažnju.

Podsetimo, Dušica je osudila javno Mitra na svom nalogu na Instagramu.

- Je l' vas nije sramota? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećeva klinki kule i gradove da bi bila sa njim... I ova mučenica... Zgrožena sam - napisala je Dušica, pa dodala:

- Muka mi je!

Povodom njenih prozivki se i sam Mitar Mirić oglašavao.

- Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni - rekao je Mitar i poslao poruku Dušici:

- Nema ona pravo bilo šta da kaže, bolje joj je da vodi "Zadrugu" i prestane da morališe. Samo neka ona nastavi da gleda spot, meni će tako da rastu pregledi na Jutjubu - kazao je Mitar za "Informer". 

NASLEDNICA HELENE TOPALOVIĆ VEĆ DOBIJA LUKS POKLONE Toplakova ćerka čeka devojčicu, a sa kupovinom stvari je već počela! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading