ĐORĐE DAVID OPTUŽEN ZA UZIMANJE MITA Evo šta je bivša takmičarka imala da kaže o svom nekadašnjem mentoru!
Foto: Printscreen/Printscreen

Afera o navodnom uzimanju mita u „Zvezdama Granda“ digla je veliku prašinu u javnosti, a nakon što je Snežana Đurišić epilog potražila na sudu, javnost više i ne spominje kandidata koji je tvrdio da mu je tražen novac za prolazak dalje.

Posle Snežane, nedavno se i Đorđe David našao na meti tračeva, pa je bez dlake na jeziku govorio o „napakovanim pričama“ i navodnoj iznudi novca od očeva kandidata kojima je mentor.

U njegovu odbranu, kao i svih članova žirija, pored mnogobrojnih zvezda „Granda“, stao je Aleksandar Josifovski, drugoplasirani finalista koji je istakao da za četiri godine koliko se takmičio, nikad od drugih učesnika nije ništa čuo. Sad je još jedna učesnica iz svog ugla prokomentarisala aktuelnu temu i otkrila da li su joj nekadašnji mentor i drugi članovi žirija tražili novac zarad prolaska dalje.

- Takmičila sam se u dve sezone „Zvezde Granda“, prvi put sam došla do polufinala, a samo da napomenem da je to bilo dok je trajala korona, i samim tim takmičenje je trajalo skoro dve godine i nikada mi niko nije tražio novac kako bih prošla u sledeći krug, a kamoli ako odem što dalje - istakla je Ivana Dimkovski za Grand i otkrila da li je nekad od drugih učesnika čula da spominju novac.

- Kao i svi, jedino sam iz medija čula za pojedinačne slučajeve, koji zbog malo medijske pažnje ne biraju čime će se služiti - rekla je pevačica, pa se dotakla Đorđa Davida.

- Vidim da je i moj bivši mentor Đorđe David pomenut kao član žirija koji traži novac kako bi takmičari prolazili dalje, ja mogu da tvrdim da meni niko nikada nije tražio novac, niti bilo šta slično kako bih se što bolje plasirala - izjavila je Ivana za Grand i zaključila kako se uspeva u „Zvezdama Granda“ i nakon takmičenja:

- Samo upornošću, vrednim radom i velikom željom za uspehom možete stići tamo gde ste zamislili - kaže Ivana.

OVO JE KUĆA TEE TAIROVIĆ Ovde pevačica živi sa majkom, a tek da vidite šta poseduje u dvorištu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading