U JEKU POPULARNOSTI JE NESTALA Proslavila se ulogom u seriji "Srećni ljudi", a onda je nigde nije bilo punih 20 godina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jugoslava Drašković više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi je nedavno videli u "Igri sudbine" i "Urgentnom centru".

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu "Puž" i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u "Pužić" sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija "Igra sudbine". Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme - kazala je jednom prilikom Jugoslava, koja je pre tri godine doživela porodičnu tragediju kada joj je preminuo suprug Zoran Cvetanović u 61. godini.

- Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo korone sa ekipom iz "Igre sudbine" divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike - dodala je bila Draškovićeva u "Kec na jedanaest".

Ona i dalje pleni lepotom, a već dugo je plavuša. Ima odraslu ćerku Mašu, koja je, takođe, lepa.

TEK JE NAPUNILA 18 GODINA, A VEĆ JE URADILA OVO! Zorana Mićanović napravila opštu pometnju svojom izjavom, svi se pitaju odakle joj novac za to

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading